Banner
Otvorenie nového školského roka 2023/24

Milí študenti, vážení rodičia,

dovoľujeme si Vám oznámiť, že slávnostné otvorenie školského roka 2023/24 sa  bude konať dňa 4.9.2023 o 08.00 hod. na školskom dvore.

Dozviete sa tu aj program  na ďalšie dni a všetky podmienky týkajúce sa začiatku školského roka.  Triedni učitelia dajú žiakom aj všetky potrebné potvrdenia (napr. pre vybavenie preukážky na dopravu).

Pokiaľ máte záujem o stravovanie sa v školskej jedálni a ešte ste sa neprihlásili na stravovanie, resp. ste nezaplatili stravné na september 2023, prosíme Vás, vykonajte tak ihneď (https://www.sospknazia.sk/index.php/uvod/556https://www.sospknazia.sk/index.php/uvod/725 ).

Je potrebné si už aj nahlásiť Vás záujem o obedy od 5.9.2023. Cena stravného zostáva zatiaľ  nezmenená.  Zálohová platba je 51 €  (cena jedného obedu je 2,60 €).

Pokiaľ máte záujem o ubytovanie, pre našich žiakov je k dispozícii pár miest na školskom internáte Obchodnej akadémie v Dolnom Kubíne. Ale aj tu je potrebné sa urýchlene dohlásiť  (https://oadk.edupage.org/a/skolsky-internat ).

Tešíme sa na stretnutie s Vami po prázdninách.

 Ing. Adriana Bellová

riaditeľka školy

 

Nástenka


ZAkraj

Potvrdenie o návšteve

Ochrana os. údajov



Kontakt

Užitočné linky

Učitelia login




© 2010 Stredná odborná škola polytechnická, Dolný Kubín-Kňažia, Jelšavská 404/1, 026 01 Dolný Kubín-Kňažia  |  Webdesign: WebLab  |  Enimo